Poletni jagodno-breskov zmešanček
»Njegovo blagodejnost boste čutili ves dan, od oranžnega sončnega vzhoda do rožnatega zahoda,« obljublja Christopher Fung, avtor recepta iz priročnika Za zmešat iz založbe Mladinska knjiga. Pa ga poskusimo!

Odpri galerijo
Foto: Shutterstock
1/4 olupljenega in razkosanega ananasa
1/2 banane
125 ml nemastnega jogurta, zamrznjenega čez noč, ali jogurt in 4 ledene kocke
10 jagod
1 razkoščičena breskev
V sokovniku iz ananasa iztisnemo sok in ga nalijemo v mešalnik ali multipraktik. Dodamo preostale sestavine in vse zmešamo v gladek, kremast napitek. Postrežemo takoj.
Za zmešat, Christopher Fung
V sokovniku iz ananasa iztisnemo sok in ga nalijemo v mešalnik ali multipraktik. Dodamo preostale sestavine in vse zmešamo v gladek, kremast napitek. Postrežemo takoj.
Za zmešat, Christopher Fung
Onaplus
Postanite naš naročnik, berite kakovostne vsebine z izključno avtorskimi članki. Prvih 14 dni je dostop brezplačen.