Krompirjev hren
Šunka, kuhana ali pečena, jajca, hren in potica so zapovedani za veliko noč, vsaka gospodinja pa jih pripravi po svoje. Tokrat lahko hren pripravite malo drugače.

Odpri galerijo
šest krompirjev
dve žlici belega olja
malo kisa
dve žlici naribanega hrena
žlico nasekljane čebule
žličko peteršilja
žličko soli
Krompirjev hren naredimo ga iz šestih olupljenih in v slani vodi kuhanih krompirjev. Krompir pretlačimo in zmešamo z oljem. Ko se ohladi, mu dodamo v kisu namočen hren, čebulo in peteršilj. Če nam je premočen, ga razredčimo z vodo. Po želji solimo.
Krompirjev hren naredimo ga iz šestih olupljenih in v slani vodi kuhanih krompirjev. Krompir pretlačimo in zmešamo z oljem. Ko se ohladi, mu dodamo v kisu namočen hren, čebulo in peteršilj. Če nam je premočen, ga razredčimo z vodo. Po želji solimo.
Onaplus
Postanite naš naročnik in si zagotovite dostop tudi do zaklenjenih avtorskih vsebin.