Posebni časi zahtevajo poseben oddih, kjer se lahko povsem umirimo, se odklopimo od preostanka sveta in si naberemo sveže energije. S tem v mislih so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts v prenovljenih Hotelu Park in Rikli Balance Hotelu, ter v Glampingu Gozdne vile, ki ležijo na obali jezera ali v njegovi neposredni bližini, ponudbo prilagodili vse bolj izrazitim potrebam po resničnem odklopu, stiku s sabo in naravo. Prisluhnite njihovim zgodbam, ob katerih sta Idilično alpsko okolje z razgledi na največje lepote Bleda in vrhunska kulinarična izkušnja, samo še pika na i!


HOTEL PARK**** - VDIH, IZDIH – SPROSTITEV


V sobah prenovljenega Hotela Park vas z balkona začara pogled na Blejsko jezero.

Prepustite se nepozabnim razgledom tudi v savnah Spa Park v Hotelu Park.

Zaplavajte v bazenu z naravno vodo, ki vas bo pomirila in sprostila vaše mišice.

V hotelski restavraciji vas čaka vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini…

… v avli Hotela Park pa si si lahko natočite naravno alpsko pitno vode iz vodne fontane.


RIKLI BALANCE HOTEL****S – ALPSKA PRAVLJICA OB NAJLEPŠIH RAZGLEDIH


Sobe Rikli Balance Hotela so zasnovane, da pripomorejo k celoviti prenovi telesa in duha. V regeneracijski Riklijevi sobi je tako ustvarjeno okolje za čim boljšo sprostitev in regeneracijo. Zagotavljajo jo 100 % naravni materiali kot sta volna in les, ter kromoterapija z rdečo, belo, modro in zeleno svetlobo, ki vas očisti, sprosti, harmonizira in poživi. V delu regeneracijskih Riklijevih sob je na stenah mah, ki čisti bakterije iz zraka in pripomore k celoviti prenovi telesa in duha.

Naj vas začara bazenski kompleks v Rikli Balance Hotelu s pogledom na Blejski grad.

Prepustite se sproščujočem programu Wellnessa Živa in si privoščite masažo s smrekovimi vršički za sprostitev mišic, lepotne tretmaje z medom kranjske čebele za sijočo kožo ali ritual Pokljuka za popolno regeneracijo.

V Rikli Balance Hotelu vas razvajajo s svežimi sestavinami in z lokalnimi jedmi. Priporočamo vam, da  si za zajtrk na sveže pečen kruh namažete lokalni med, za kosilo pa si privoščite gorenjski posebnosti, kot sta bohinjski sir mohant ali lokalna postrv zlatovščica.

 Riklijev sprostitveni park ob Rikli Balance Hotelu nudi prostor, kjer lahko upočasnite ritem življenja in si privoščite nekaj trenutkov za svoje dobro počutje, zmanjšajte stres in skrbi na Riklijevi bosonogi poti, pred vsakdanjimi obremenitvami pobegnite v zavetje narave, objemite drevo in si povrnite zdravje.


GLAMPING GOZDNE VILE***** – ROMANTIČEN HOTEL POD ZVEZDAMI


Ljubke, majhne, lesene hišice so idealna izbira, ko želite samo v dvoje malce pobegniti pred norijo vsakodnevne rutine.

Spanje v naravi tu dobi nov pomen. Hiške so zgrajene iz ekološkega neobdelanega macesnovega lesa in krite z macesnovimi skodlami.

Udobna postelja je narejena iz povsem naravnih materialov. V hišici pa vas v sladek spanec zaziba omamen vonj po lesu.

Pred hišico vas vabijo lepo urejena okolica s tipičnim alpskim rastlinjem, lesena kad z ogrevanjem na drva in udobni leseni ležalniki.

Privoščite si masažo s smrekovimi vršički v čarobnem objemu gozda ob Blejskem jezeru.


Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo


Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.


Naročnik oglasne vsebine je Sava turizem