Najčarobnejši pobeg?
Kreta z lepimi plažami, vrhunsko hrano in bogatimi zgodovinskimi ostanki. Še posebej ljuba mi je, ker me je tam partner zaprosil za roko.

Malokdo ve …
Da imam na levi dlani na identičnem mestu kot oče veliko znamenje. Res je redkost, da imajo ljudje znamenja na dlani, zato me tisti, ki ga opazijo, vedno vprašajo, ali sem se umazala s čokolado, in ga začnejo drgniti.

Poleti se težko ločim …
Od japonk. To udobno obuvalo res težko zamenjam za zaprte čevlje.Najboljši nasvet za dobro postavo …
Gibanje! Če se veliko gibaš, lahko veliko poješ. Tudi kruh in testenine, čeprav naj bi to vplivalo na kopičenje kilogramov. Veliko hodim v hribe, tečem, delam vaje z lastno telesno težo – in tako vse pokurim.

Telovadite tudi, ko ste v stiski s časom?
Takrat naredim na hitro 100 počepov. Če imam na voljo vsaj 20 minut, pa grem na hiter tek ob Savi. Popolnoma brez gibanja sem zdržala največ pet dni, ko sem zbolela.

Kaj pa sladke pregrehe?
Kolaček ali dva. Pijem samo vodo (nič sokov itn.), predvsem pa se s sladkarijami ne bašem ponoči. Nikoli me ni prijelo, da bi pojedla celo čokolado v enem večeru. To je največja napaka, ki jo dela veliko žensk.

Golota je …
Nekaj najlepšega, nekaj najbolj osvobajajočega in hkrati zelo intimnega. Me veseli, da so ljudje na nudističnih plažah sproščeni, vendar se sama ne bi odločila zanje, saj pred neznanci ne bi bila popolnoma gola.Kam za en dan, kam za vikend, kam za teden dni?
Za en dan v Piran, za konec tedna na Krk, za en teden v Grčijo.

Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj …
Popolnoma sama snemala, montirala celotno oddajo (popotniška oddaja Potep z Leo, op. p.) in v njej še nastopala. Sem 'sam svoj gospodar' in super mi je, da lahko imam proste roke.

Kaj prebirate v viseči mreži?
Resničnostne zgodbe ali motivacijske knjige. Nazadnje sem prebrala knjigo Človek, ki je hotel biti srečen. Vrhunska je, jo toplo priporočam!