V tandemu z dr. Mojco Zvezdano Dernovšek sta prvi v Sloveniji postavili sistem za celostno obravnavo obsesivno-kompulzivne motnje. V zadnjem obdobju pa pravi, da predvsem dela, dela, dela, da lahko sprejme vsaj tiste, ki njeno pomoč najbolj nujno potrebujejo. 

Če vam povem po pravici, je sistem duševne podpore dokončno odpovedal. Ne samo za naše mlade, temveč za vse po vrsti. Edina rešitev za široki spekter duševnih težav, ki jo sistem ponuja slovenskemu davkoplačevalcu, pa so antidepresivi, pri čemer je milo rečeno problematično, kako hitro smo jih začeli dajati otrokom pri recimo dvanajstih, ko pa bi moralo biti to venda...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!