Na začetku novega tisočletja, ko jih je štel komaj nekaj čez dvajset, je bil eden izmed najbolj aktivnih in vidnih mladih fotografov v slovenski revijalni, modni in oglaševalski industriji. Samoiniciativen, natančen, a obenem s simpatičnim pristopom, ki je pred kamero razorožil marsikoga, če se ga je lotilo potno čelo pred objektivom. Takrat se je fotografiralo še na film, pa tudi kamere si mladina ni kupila kar tako. Danes 44-letnega Urbana Modica spremljata umetnost in ustvarjanje dobesedno od mladih nog. Z Zmagom Modicem, slikarjem in vsestranskim umetnikom, tudi avtorjem novoletne svetlobne okrasitve Ljubljane kar 19 let, ki je preminil avgusta 2019, si nam...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE