Bolezen je vzela še enega velikana Hollywooda, v 62. letu starosti je zaradi zapletov po operaciji srca umrl Bill Paxton. 

»S težkim srcem sporočamo novico, da je Bill Paxton umrl zaradi zapletov pri operaciji. Bil je ljubeč oče in mož. Kariero je v Hollywoodu začel v kreativnem oddelku, njegova bogata kariera pa se je nato razprostrla v štiri desetletja dolgo pot igralca in režiserja,« je družina zapisala v izjavi za javnost in zaprosila medije, naj v tem bolečem obdobju spoštujejo njihovo zasebnost.

Paxton, srečno poročen že trideset let in oče dveh otrok, je v svoji dolgoletni karieri posnel številne filme, najbolj pa se ga bomo spominjali po vlogah v filmih Titanik, Apollo 13, Osmi potnik II,  Terminator, Predator 2, Twister, Tomstone in Resnične laži. Za televizijsko miniserijo Hatfields and McCoys je prejel emmyja, nazadnje pa je igral v seriji Training Day. 

Za zvezdnikom žalujejo številni slavni, Hollywood pa se mu bo zanesljivo poklonil tudi na podelitvi oskarjev, ki bo ponoči po našem času v Los Angelesu.