Priljubljeni Vivo Catering, ki vrsto let deluje za Bežigradom, na Dunajski 125 v Ljubljani, je predstavil praktično novost Vivo Box To Go, embalažo za hrano iz biorazgradljivih materialov s trajnostno miselnostjo. Super ideja za piknike in druženja na več koncih Slovenije hkrati!

Za naročnika GLS Slovenija so Vivovci pod taktirko šefinje Jerneje Kamnikar, skupaj z Avant Car Slovenija in njihovimi Tesla električnimi vozili brez emisij izpeljali prvi piknik na kar 22 lokacijah po Sloveniji ob isti uri, z več kot 400 slastnimi škatlicami Vivo Box To Go. Z dostavno službo GLS Slovenija, katerega prva ustanoviteljica je bila kraljeva družina v Londonu in je mednarodno prepoznavna blagovna znamka, je Vivo Catering povezan že več kot 12 let, vse odkar so pogostili kraljico Elizabeto II., ko je leta 2008 obiskala našo državo. 

Dami, ki sta poskrbeli, da je projekt na polno zaživel: Tanja Todorovič iz GLS Slovenija in Jerneja Kamnikar, prvo ime Vivo Catering.

Tokrat so skupaj uspešno izvedli imeniten on-line piknik na lokacijah od Murske Sobote do Kopra in od Tolmina do Krškega, pa še vmes. Okolju prijazne škatlice Vivo Box To Go so na vseh 22 prizorišč po Sloveniji prinesle slastna hladna kosila, v razvoju in že naročene pa so
tudi embalaže, oziroma Boxi z različnimi toplimi vsebinami in raznoraznimi t.i. finger prigrizki. Na lokacijah, kjer so iz Vivo Cateringa dnevno prisotni ali v bližini, bodo tako ponudili tudi toplo kosilo ali večerjo, slastne enolončnice, kaj iz babičinega lonca ali pa sodobno kulinariko, sporoča podjetje, ki je linijo Vivo Box To Go zasnovalo predvsem na lokalnih in svežih sestavinah s poudarkom na zdravih in okusnih obrokih. 

Vivovci imajo polno kreativnih zamisli in inovativnih rešitev tudi v času koronavirusa, seveda s strogim upoštevanjem priporočil in varovanjem zdravja gostov ter zaposlenih. Nova blagovna znamka podjetja Vivo Box To Go pa je sedaj zaživela v polnem zagonu in veselem vzdušju na sedežu hiše VIVO D125. Če se vam cedijo sline ali oglašajo želodčki, so dobrote le trajnostno klik stran, ko bo Vivo Box To Go dobil tudi svojo spletno stran