Elegantno v poletje z zapeljivo ročno uro Candino

Zapeljiva ročna ura znamke Candino v kombinaciji rožnato zlate in srebrne barve s kristalčki bo poskrbela, da boste vedno videti elegantno, hkrati pa nikoli ne boste pozne na večerni koktajl ali nočno kopanje s prijateljicami. In naj vas ne skrbi – ura je vodoodporna do 50 m, kar pomeni, da ji malo poletne osvežitve ne bo škodilo.

Prebudite svojo energijo z zapestnicami Brosway Chakra

Naj vaše zapestje krasijo zapeljive zapestnice s kristali Swarovski in amuleti, ki bodo prebudili vašo energijo, spodbudili vaš um in v vaše življenje vnesli živahnost in harmonijo. Zapestnica Brosway Chakra s podobo severnice vas bo navdala z močjo in energijo ter osvetlila pot v vašem življenju, Brosway Chakra s simbolom za neskončnost vas bo navdala s trdno voljo, Brosway Chakra s podobo šestkotnika pa bo v vaše življenje vnesla potrebno ravnovesje in harmonijo.
Nič ni bolj poletnega kot simbol sidra

Dopolnite svoj poletni videz s preprosto in mladostno rožnato usnjeno zapestnico Paul Hewitt z rožnato zlatim sidrom, ki bo priklicalo spomin na prijetne večere ob morju.

V slogu tudi na plaži z zapestnico Brosway iz nerjavnega jekla

Privoščite si brezskrben skok v vodo z zapestnico Brosway Symphonia iz nerjavnega jekla, ki jo krasijo čudoviti kristali Swarovski v barvi svetlega akvamarina.


Za piko na i poskrbi čudoviti prstan Brosway

Ustvarite celovit poletni videz in dodajte poletni opravi še čudovit rožnato zlat prstan iz medenine s kristali Swarovski v rožnato-vijoličastih odtenkih, ki bo poskrbel še za dodatno piko na i. Bodite drzne in čudovite.


Poigrajte se z različnimi kombinacijami in si ustvarite popoln poletni videz

Poigrajte se z različnimi kombinacijami v rožnato zlatih in srebrnih odtenkih, ki bodo poskrbele, da boste še bolj zapeljive in očarljive. Okrasite svoje zapestje s prefinjeno damsko uro, izbranim amuletom ter privlačno zapestnico s kristali Swarovski in zasijte kot zvezda, kakršna ste. Dovolite si blesteti.

Vzemite si čas zase in obiščite najbližjo poslovalnico Sten Time.