Pred kratkim je umrla britanska kraljica Elizabeta II., sporočila sožalja so v London prihajala z vsega sveta, mi pa smo za utrinke iz prve roke poklicali Nino Kojima, nekdanjo dopisnico RTV, ki se danes ukvarja s filmsko režijo, med drugim je režirala film Brexit v nepolitičnem zrcalu. 

Nina Kojima, ko je bila kot članica odbora tujih novinarjev v Londonu povabljena na piknik za Buckinghamsko palačo. Foto: osebni arhiv

V Londonu živite od leta 2002, a gotovo so bili pretekli dnevi posebni?

Pred tremi meseci smo praznovali kraljičin platinasti jubilej in se šalili, da bo za vedno kraljica, da ne bo Cha...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!