Kilogram in pol težka želatinozna snov v človeški lobanji se je specialistki pediatrije, specialistki fizikalne in rehabilitacijske medicine ter doktorici nevroloških ved in vodji Familylabovih seminarjev dr. Tini Bregant vedno zdela vznemirljivo zapletena. Ko je med delom v Romuniji spoznala dediščino Ceausecujevega režima – otroke v sirotišnici, sirote –, je pretresena preprosto vedela, da je otroška nevrologija in podpora otrokom v razvoju tisto področje, na katerem lahko kot posameznica naredi največ. V želji vedeti več in tako pomagati bolje je srečala danskega psihoterapevta Jesperja Juula. Odgovore, ki jih je sama zgolj slutila, je imel jasno izoblikovane, zato se je pridružila skupini Familylab. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!