Satire sta se skupaj lotila kot glasbeni dvojec Mala terasa in njuni videi iz šova Kaj dogaja? so hitro postali najbolj priljubljen del oddaje. To sezono je Tilen Artač postal še voditelj oddaje, Igor Bračič pa skupaj z Juretom Karasom, s katerim sicer sestavljata dvojec Slon in Sadež, skrbi za scenarije. Med drugim sta nam zaupala, koga sta nazadnje volila. 

Tilen: Imam občutek, da se prav vsi politiki ob najinih nastopih zabavajo in so nama hvaležni. Morda se nekateri tega ne zavedajo, a njihova podzavest zazna, da jim je nastavljeno ogledalo in da so opozorjeni na svoja dejanja. O tem sem prepričan. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!