Sodoben življenjski tempo je hiter, pogosto brezkompromisen in zahteven. Delovniki so vedno daljši, kompetence, ki jih od nas zahteva naše delo, pa vedno bolj raznolike in strokovne. Večopravilnost je postala vodilo sodobnega profesionalizma.

Kako torej uspeti, da ne bomo pregoreli? Kako se učinkovito prebiti skozi delovnik in hkrati uživati v vseh lepotah, ki nam jih ponuja življenje? Najprej tako, da poiščemo zaveznike, ki nam bodo pomagali in olajšali vsakdan.

Je prvi zložljiv pametni telefon na svetu, ki je vodoodporen. To pomeni, da ga lahko brez skrbi odprete, tudi če vas ujame dež.

Igor Višnjar je našel svojega najboljšega asistenta

»Se tudi vam dogaja, da so dnevi enostavno prekratki in je pomanjkanje časa vsakodnevna stalnica,« sprašuje priznani lepotni kirurg Igor Višnjar, za katerega je optimizacija časa in dela glavni cilj pri opravljanju dela. »Poklic plastičnega kirurga zahteva veliko vloženega časa in truda, moja življenjska pot je sicer lepa, a hkrati izjemno zahtevna, z veliko odrekanja in truda, z namenom, da lahko pomagam drugim tam, kjer si sami ne morejo. 

Moje delo tako ni le lepšanje obrazov, oblikovanje polnih prsi in ravnih trebuščkov, temveč je njegovo glavno vodilo in smisel samozavest, ki jo začutijo naše stranke. Z nasmeškom na obrazu opazujem, kako se jim po posegu odpre nov svet, ko se v svoji koži počutijo resnično dobro. 

Ker smo z zahtevnostjo do sebe postali bolj zahtevni tudi kot uporabniki pametnih telefonov, so se mi s Samsung Galaxy Z Fold3 5G odprle nove možnosti optimizacije dela in organizacije delovnega dneva. 

Naenkrat je vse lažje, pa naj gre za brskanje po strokovni literaturi, izbiro glasbe, fotkanje ali le ogled nove serije na spletu.«

Kako je možno, da ti pametni telefon tako zlahka olajša vsakdan in omogoča še bolj izpopolnjen prosti čas?

Odprt upogljiv zaslon meri kar 19,3 centimetra (7,6'') in se tako spremeni v uporabno tablico, ki vam omogoča, da delate več stvari naenkrat.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G zagotavlja popolno večopravilnost

Samsung Galaxy Z Fold3 5G je prinesel svež veter na področju pametnih naprav. Ker je več kot samo pametni telefon in omogoča vse tisto, kar pričakujete od vrhunskega prenosnika.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G je namreč oboje – telefon in tablica v enem. Je kot knjiga, ki vsakič znova preseneti s kakšno visokotehnološko posebnostjo. Njegova glavna prednost je prepogljivost – zlahka ga zložite in vas kot kompaktni pametni telefon navdušuje z najnovejšo tehnologijo Samsung, po potrebi pa ga razprete in vstopite v čisto nov svet, v katerem boste končno lahko opravljali več obveznosti hkrati – hitro, brez stresa in kar tako, mimogrede.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G je na prvi pogled kot navaden pametni telefon, ki ga lahko razprete in postane priročna tablica, ki jo lahko uporabljate za pisanje (tudi s pisalom S Pen), fotografiranje, snemanje in spremljanje najljubših multimedijskih vsebin.


Prefinjen dizajn in prvovrstna tehnologija v enem samem izdelku

Dejstvo je, da se med pametnim telefonom Samsung Galaxy Z Fold3 5G in njegovo novo lastnico ali lastnikom takoj splete posebna vez. Ljubezen na prvi pogled je namreč neizogibna, saj je Samsung Galaxy Z Fold3 5G pravi poklon prefinjeni eleganci. Na voljo je v dveh brezčasnih barvah – fantomsko črni in srebrni.

Najtanjši Galaxy Fold doslej, ki se popolnoma prilega v žep, odlično pa se znajde v vaših rokah. Ima dva velika zaslona: ko je zaprt, gre za vrhunski 15,82-centimetrski (6,2“) telefon, ki omogoča klasično držanje z eno roko. Odprt pa vam ponuja ogromen zaslon, ki odpira nove možnosti.

In kakšne so te možnosti?

Odprt upogljiv zaslon meri kar 19,3 centimetra (7,6'') in se tako spremeni v uporabno tablico, ki vam omogoča, da delate več stvari naenkrat. V praksi to pomeni, da lahko zaslon razdelite celo na tri aplikacije in tako hkrati gledate in opravljate več stvari hkrati. Tako lahko odgovarjate na elektronsko pošto ter hkrati urejate fotografije in poslušate najljubšo glasbo na kanalu YouToube. Si predstavljate torej, kako enkratna lahko postane vožnja v vlaku? Na hitro dogovorite na zadnja elektronska sporočila, pošljete povabilo na kavo s prijateljico in preverite še zadnje novice dneva – vsa naenkrat, hitro in brezskrbno.

AMOLED, brezkončen upogljiv zaslon, nima odprtine za kamero, zato lahko uživate v zares realistični izkušnji gledanja.

Prav posebna je tudi multimedijska preizkušnja. Si predstavljate svoje najljubše filmske junake na tako velikem ekranu? Na tablici lahko torej spremljate videovsebine z obogateno tehnološko izkušnjo, ki jo zagotavljajo tudi Dolby Atmos in stereo zvočniki. In če spadate med tiste, ki se radi za kakšno minuto na dan sprostijo ob igranju naprednih iger, bo to z novim Samsung Galaxy Z Fold3 5G še lažje zaradi zaslona 120 Hz.

Edinstvena pa je tudi možnost, da lahko razprtega postavite na katerokoli ravno površino. Ker samodejno stoji pokonci, lahko lažje spremljate videovsebine in še lažje ustvarite popoln selfi – brez stegovanja rok! »Telefon prepogneš, položiš na podlago, najdeš pravi kot za slikanje, nastaviš funkcijo prostoročnega slikanja in klik-klik, že imaš par slik,« se strinja tudi Igor Višnjar in še doda, da je novi Samsung Galaxy Z Fold3 5G poln najrazličnejših trikov in rešitev, kako uporabniško izkušnjo še izboljšati.

Galaxy Z Fold3 5G je izjemno odporen tudi proti udarcem, saj je opremljen s steklom Corning® Gorilla® Glass Victus™, zato lahko vzdrži padce z dveh metrov in se ponaša s štirikrat boljšo odpornostjo proti praskam kot konkurenčni alumosilikati.

Še več: Samsung Galaxy Z Fold3 5G vam zagotavlja popolne fotografije v vseh razmerah

Samsung Galaxy Z Fold3 5G je šel korak naprej tudi pri zajemanju fotografij in snemanju videov. Tudi v najzahtevnejših razmerah, kot je nočna fotografija, ne boste razočarani. Noben drug Samsung Galaxy telefon namreč ne posname takšnih fotografij in videoposnetkov. Spremenite način fotografiranja in videoklicev s petimi različnimi kamerami na treh različnih mestih in prostoročno svobodo, ki jo omogoča prepogljivi način. Na velikem zaslonu pa bo tudi urejanje fotografij nadvse enostavno.

Preverite, kako je kamera navdušila tudi Igorja Višnjarja:


Izkušnja iz prve roke: po 14 dneh ne more več brez njegaNi čudno torej, da je Samsung Galaxy Z Fold3 5G takoj zlezel pod kožo tudi tako zahtevnemu uporabniku, kot je Igor Višnjar, ki po dveh tednih uporabe navdušeno pove: »Telefon je ... neverjeten. Noro hiter, dela fotke na višji ravni, v odprtem načinu ga z lahkoto uporabim pri študiranju strokovne literature, pravzaprav imam zdaj prenosnik in telefon v eni napravi.«

Naročnik oglasne vsebine je Samsung