Za svoje bolnike si Tatjana Zorko rada vzame dovolj časa, da ima priložnost odkriti in razumeti, od kod izvirajo njihove težave. Svojo ordinacijo je poimenovala Za srce s srcem.

Začela sem hoditi na psihoterapijo, saj sem vedela, da je za ozdravitev pomembno soočenje s svojimi ranami. Tako sem prvič spregovorila tudi o spolnih zlorabah dveh duhovnikov, ki sem jih doživljala od 15. do 19. leta. Prej sem se tega zelo sramovala, se obtoževala in prikrivala tako sebi kot drugim. 

Pravite, da vas je otroštvo zaznamovalo za vse življenje. Kakšne spomine imate na obdobje pred puberteto?

To, da me je otroštvo zaznamovalo, sem ugotovila šele veliko kasneje. Do mojega enajstega leta smo ž...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!