A še prej je bil čas za poravnavo starega dolga. Po najinem prvem in zadnjem srečanju pred leti me je namreč prešinilo, da se ji nisem dovolj zahvalil za Kosovirja na leteči žlici. Kot vrtičkarju so mi morali domači vsak dan prebirati njune dogodivščine. Ker so imeli službe in kup drugih nesmiselnih obveznosti, mi niso mogli brati ves čas, zato sem se bil primoran tega čudnega napornega početja začeti učiti sam. Svetlana Makarovič mi je tako podarila vsaj leto prednosti pred večino vrstnikov. Če si to ne zasluži posebne zahvale, kaj potem sploh si? Svetlana Makarovič o poganskih simbolih, ljubezni in svoji naraščajoči hudobnosti.

Potem, ko sva se razšla, sva ostala tesna prijatelja. Kar je očitno tako motilo njegovo naslednjo ženo, da je med naju vnesla strupeno kleveto. In sice...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE