A pri nakupu sušilnega stroja previdnost vseeno ni odveč. Dobro se je treba pozanimati o njegovih lastnostih in preveriti, če je med njimi zagotovilo, da bo vaše perilo iz njega prišlo lepo, nepoškodovano in še vedno prijetno na otip. Da prizanesete okolju in svoji denarnici, izberite takega, ki suši s toplotno črpalko, zlasti sosedje pa bodo veseli, če stroj med delom ne bo povzročal hrupa.

Edinstvena rešitev

Nove Electroluxove sušilne stroje odlikuje vse našteto. Toplotna črpalka reciklira vroč zrak za ogrevanje hladnega, ki ga uporabi pri sušenju. Poraba energije je tako manjša, stroški pa nižji. Nižja je tudi temperatura sušenja, zaradi česar oblačila izgledajo bolje. Po zaslugi sistema GentleCare bodo na otip dlje časa kot nova; CycloneCare jih neguje ter nežno posuši, sistem SmartSense pa zazna njihovo vlažnost ter jih posuši enakomerno in jih zavaruje pred prekomerno izpostavljenostjo toplemu zraku. Da se perilo enakomerno premika po bobnu in se posuši tako, da se ne skrči ali izgubi obliko, poskrbi sistem DelicateCare, ki tako pripomore, da se ohrani kakovost oblačil.

Majhna pozornost

Electroluxovi sušilni stroji so zagotovilo, da prihranite prostor, čas in denar, ohranite kakovost svojih oblačil ter mirne živce, saj stroji svoje delo opravljajo potiho. Ob nakupu katerega izmed sušilnih strojev s toplotno črpalko prejmete darilno kartico v vrednosti 30 evrov, ki jo lahko unovčite v Termah Čatež.