Predstavitvena informacija

Prijatelj? Modni svetovalec? Asistent? Kar vse, prosim!

Prva je študentka, ki ljubi potovanja, druga pa je uspešna poslovna ženska, ki so ji pomembni tudi najmanjši detajli. Obe sta pred kratkim odkrili nekaj novega.
Fotografija: Našli sta najboljšega pomočnika, ki je povrhu še izjemno »stajliš«. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
Našli sta najboljšega pomočnika, ki je povrhu še izjemno »stajliš«. FOTO: Depositphotos

»Zmanjkuje mi časa za vse, kar sem si zastavila; moj telefon že dolgo ne sledi mojemu življenjskemu slogu; vožnja z vlakom je izguba časa; moj modni slog potrebuje kanček mladostniške ekstravagance …«

Brez skrbi, vse zgoraj našteto ima enkratno in zelo preprosto rešitev: Samsung Galaxy, serijo Z. Preverite, kako sta nova Galaxy Z Fold4 in Galaxy Z Flip4 popestrila in nadgradila življenje dvema zelo različnima ženskama. V njunih zgodbah boste nedvomno odkrile tudi košček svoje.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Da sem super ženska? Ne, samo poenostavila sem si življenje

Odkar pomnim, sem imela dve veliki želji: da bi postala mama in da bi se uveljavila v svojem poklicu. Pri 27 letih sem napredovala na mesto vodje oddelka, dve leti pozneje sem prvič postala mama, pri 32 pa sem rodila drugega otroka. Pri 36 se lahko pohvalim z uspešno kariero ter zelo radostnim in hkrati pestrim družinskim življenjem. Moje življenje je milo rečeno dinamično in nemalokrat se mi je zgodilo, da sem ob vseh obveznostih na kakšno tudi pozabila. Koliko je bilo neprespanih noči, ker sem šele pozno zvečer sedla za računalnik in končala nekaj nujnih službenih obveznosti, za katere čez dan nisem imela dovolj časa.

Opustite premikanje s prstom po zaslonu in raje uporabite S Pen pisalo. FOTO: Samsung
Opustite premikanje s prstom po zaslonu in raje uporabite S Pen pisalo. FOTO: Samsung
Optimizacija časa je v zadnjih letih postala moj glavni cilj, saj sem kljub hitremu vsakodnevnemu tempu iskala tudi nekaj prostih trenutkov zase. In ko sem iskala način, kako uresničiti to svojo željo, sem bila presrečna, ko sem našla nekaj tako preprostega: Galaxy Z Fold4. Videti je kot običajen pametni telefon, v resnici pa se je izkazal kot nepogrešljiv pametni pomočnik, ki mi je izjemno olajšal vsakodnevna opravila.

Priznam, najprej me je pritegnila njegova zunanjost, saj je izjemno prefinjeno eleganten in hkrati edinstven. Njegova glavna posebnost pa je dvojna uporabnost. Galaxy Z Fold4 se namreč razpre kot knjiga in takrat se zabava in večopravilnost šele začneta.

19,3-centimetrski brezkončni razprti zaslon mi je takoj prirasel k srcu, saj sem tako dobila nov izhod v sili pri svoji prezaposlenosti. Tako sem lahko proste minute, ki jih sicer stežka izkoristim za hitre službene obveznosti, zapolnila in privarčevala čas. Ekran mi namreč omogoča, da hitro opravim službene obveznosti, odgovorim na elektronsko pošto in s pomočjo S Pen pisala celo napišem kakšen dokument ali se pripravim na prezentacijo. To je to. Tako je na primer čakanje v avtu, medtem ko starejši otrok trenira judo, postalo večopravilno. To pomeni, da mi ob prihodu domov ostane več časa za druge, predvsem neslužbene obveznosti.

In ko se zvečer utrujena uležem v posteljo, lahko v miru prebrskam svoje najljubše spletne strani ali dokončno zaključim svojo priljubljeno serijo. Razprt zaslon je dovolj velik, da klasične tablice ali prenosnega računalnika ne potrebujem več.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Rada bi poudarila, da nisem ravno velik tehnološki strokovnjak, vendar mi Galaxy Z Fold4 omogoča intuitivno upravljanje ter zagotavlja hitre in učinkovite rešitve. Zlahka se povežem z drugimi Samsung napravami – navdušila me je tudi rešitev, da lahko na ekranu zaženem kar tri aplikacije hkrati.

In ne nazadnje: Galaxy Z Fold4 mi je omogočil, da sem odkrila tudi svojo fotografsko žilico. Preizkusila sem ga v različnih okoliščinah, nekaj fotografij sem posnela tudi ponoči. Moram priznati, da sem navdušena – moj družinski album je zdaj še popolnejši!

Vedno sem na obratih in videti sem fantastično!

Od nekdaj sem veliko pozornosti namenjala videzu in estetiki. Mama pravi, da sem kot majhna deklica trmasto vztrajala pri svojih »modnih« izbirah in da nikakor nisem kar tako pristala na njene stilske izbire za svojo garderobo. Tudi moj študij me je popeljal v svet mode in dizajna.

Prilega se kamorkoli FOTO: Samsung
Prilega se kamorkoli FOTO: Samsung
Sem natančna in zahtevna in vsak svoj stajling izberem skrbno, moj dom pa izžareva toplino ter hkrati moj značaj in okus za estetiko. Obožujem modne dodatke, nora sem na nakit, pokrivala in torbice. In če sem še pred časom tarnala tudi nad pomanjkanjem izjemno stilsko dovršenih pametnih naprav, sem končno našla svoj pametni modni dragulj. Galaxy Z Flip4 ima vse, kar potrebujem – je moderen, igriv, stilsko izpopolnjen s kančkom retro pridiha in opremljen z neverjetno izjemnimi sodobnimi tehnološkimi rešitvami. Da, tukaj se skriva še ena moja slabost – nora sem na sodobne pametne naprave, sem zahtevna uporabnica, ki le stežka iz srca zaploska kakšnemu novemu sodobnemu izumu.

Galaxy Z Flip4 me je pravzaprav navdušil v trenutku – ker je tako minimalistično popoln in hkrati tako izjemen, da je takoj postal moj novi najljubši modni dodatek. Je priročno majhen, ko je zaprt, tako da ga lahko stisnem tudi v žep svojih najljubših kavbojk, in hkrati izjemno razkošen, ko ga razprem.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Pametni telefon na preklop je v tej sodobni različici končno dosegel svojo slavo. Tudi ko je zaprt, lahko z njim na hitro opravim kakšen klic ali posnamem fotografijo, ko je razprt, pa se pustolovščina šele začne! Galaxy Z Flip4 mi je popestril neskončne vsakodnevne vožnje z vlakom – na razprtem zaslonu tako urejam svoj delovnik, gledam filme ali se s prijateljico pogovarjam po videoklicu. Da, tudi kakšen selfi mi ne uide med vožnjo. Super se mi zdi, da ga lahko upognjenega postavim na mizico in s samosprožilcem ujamem kakšen zanimiv trenutek na poti.

Izberite barvo, ki se bo podala vašemu slogu. FOTO: Samsung
Izberite barvo, ki se bo podala vašemu slogu. FOTO: Samsung
Ker rada potujem in svoje utrinke redno dodajam tudi na svoj Instagram profil, sem zelo zahtevna glede kamer in možnosti, ki jih pametne naprave omogočajo tudi pri snemanju bolj zahtevnih kadrov – na primer v mraku ali ko želim ujeti kakšno bolj oddaljeno panoramo. Moram priznati, da me je Galaxy Z Flip4 tudi na tem področju več kot navdušil.

Galaxy Z Flip4 mi je nekako pomagal, da lahko še dodatno izrazim svojo modno kreativnost. Na voljo so namreč številni modni dodatki za telefon, ki jih stilsko prilagajam svojim oblekam.

In tudi ko si privoščim športno rutino, je z mano – z mojo pametno uro Galaxy Watch5 in slušalkami Galaxy Buds2 Pro tvorijo zmagovalni trio.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

V prodaji

Ne spreglejte