Nedvomno ste že pospravili debele puloverje, dolge hlače in pomahali svoji najljubši jakni. Morda ste prav tako že prilagodili način ličenja, da je primernejše za višje temperature, ne vemo pa, ali ste temu dodali še zadnji korak do popolne urejenosti – vonj. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako zablesteti, ne da bi dajali vtis, da ste se namesto v morju ves dan kopali v najljubši dišavi.


Vročina okrepi vonj

Dejstvo je, da v vročini vonjamo bolj intenzivno kot v mrazu in ravno zato morate to dejstvo obrniti sebi v prid. Izberite lahke in sveže vonje. Najboljši bodo tisti s citrusnimi, zemeljskimi in cvetličnimi notami. Seveda je, tako kot vse leto, pomembno, da izberete kakovostne dišave, ki bodo z enako intenziteto omamno dišale ves dan. Poskusite z linijo parfumov priznane znamke Yves Saint Laurent, ki veljajo za prav tako ekskluzivne kot njihovi drugi izdelki. Kozmetika Yves Saint Laurent je namreč simbol unikatnosti, ustvarjalnosti in razkošja tako na področju mode kot tudi v svetu kozmetike in parfumov.


Manj je več

Najbolje bo, da si poleti večkrat dnevno na zapestje nanesete manjšo količino parfuma na mesto, kjer čutite srčni utrip. Dobra ideja je tudi ta, da nadišavite mokre lase ali oblačila, da boste dosegli nežnejši učinek. Mokri lasje namreč zadržijo vonj dlje časa, hkrati pa je ta manj intenziven. Če ne želite parfuma nanašati neposredno na konice las, lahko nadišavite tudi svoj glavnik. Če se odločite, da si boste namesto las nadišavili oblačila, popršite parfum na notranje šive in tako se bo parfum s toploto, ki jo oddaja vaše telo, počasi sproščal in vam tako pomagal očarati okolico.

Čas je za nepozabno poletje – privoščite si ga v vsej svoji čarobnosti!


Naročnik oglasne vsebine je Notino