Katere so nove smernice za pomlad in poletje, ki jih bomo lahko videli v vaši kolekciji? 

To leto sem se osredotočila na poročne obleke, ki bodo tudi letos v našem salonu modne, kar je za naš Slovenski trg redkost. Nam lahko zaupate, kakšna barvna paleta nas bo v vaši kolekciji navduševala v toplejših dneh? 

Poleg biserno bele barve bodo na oblekah kraljevali pastelni toni, ki so letos zelo modni tudi v ready-to-wear modi. Volančki, 3D čipke in cvetlični vzorci se bodo prepletali na oblekah narejenih iz prosojnih svilenih materialov. Tudi modni kombinezon ne bo manjkal v kolekciji, ki je letos trendi kos. 

Bodo kakšni elementi prejšnjih sezon še vedno modni?
Še vedno bo tukaj 3D čipka, ki se je že lani pojavila poleg že ustaljenih Francoskih čipk in pastelno rožnata barva, ki smo jo v našem salonu prvi uporabili v kolekciji poročnih oblek.  Katere trende pa lahko z gotovostjo pospravimo? 

Pospravite lahko vse okorne krinoline, ki so povsem out in zastarele klasične korzete zamenjate z novooblikovanimi trendi korzeti. Prav tako se vedno bolj uveljavlja trend eko mode, ki teži k uporabi naravnih materialov in izpodriva poliesterske obleke, ki še vedno polnijo premnoge poročne salone. 

Katerega modnega kosa se spomladi najbolj veselite? 

Bolj kot modnih kosov se veselim koktajla barv: od pastelnih rožnatih in vijoličnih tonov do močno rdeče, modre in rumene barve s kraljico belo na čelu, naj bodo na oblekah, modnih kombinezonih ali kostimih. 


Preberite še, kakšne trende napovedujejo druge slovenske oblikovalke. To so pomladni navdihi Maje ŠtamolDražaTanje Zorn in Nelizabete.