Jolanda Thaler je modi zaprisežena že več kot 30 let, 2017 je tri desetletja svoje modne znamke obeležila s pregledno razstavo, ustvarjalni duh pa jo še vedno žene, da kreira naprej, virusu navkljub. 


Koronavirus je dodobra pretresel modno industrijo po vsem svetu, številna velika imena se soočajo z vprašanjem, kako naprej. Kakšna oblačila ustvariti sedaj, ko postaja delo na domu vedno bolj verjetna realnost? Kako organizirati modne revije, da ne bodo z njimi ogrožali zdravja?

Tudi Jolanda nam je priznala, da se sprašuje podobno. Odgovor na trenutne dileme pa je ponudila z novo svileno kolekcijo, ki jo je predstavila na celjskem modnem večeru Čarobnost mestnih trgov. 

V njej ne manjka najbolj iskanih modnih dodatkov letošnjega leta, zaščitnih mask, če že morajo biti naši obrazi pokriti, pa imamo še vedno svobodo nad lastnim telesom, je prepričana Thalerjeva. 

Celjska modna oblikovalka ga s prosojnostjo izbranih naravnih materialov (svilene organze in perforirane svile) v belih, kožnih in zlatih odtenkih, slavi v vsej njegovi lepoti.