Predstavitvena informacija

Lepota in moč človeške ustvarjalnosti, utelešena v najlepši kolekciji nakita

Ustvarjalna premisa FREYWILLE je popolna predanost umetnosti, poklon veličastnim mojstrovinam, velikanom slikarstva in najlepšim človeškim čustvom.
Fotografija: Posebnost izdelave omejene izdaje FREYWILLE 18kt gold&diamonds je v fini obdelavi in ​​oblikovanju unikatnih okvirjev iz 18-karatnega zlata. FOTO: Freywille
Odpri galerijo
Posebnost izdelave omejene izdaje FREYWILLE 18kt gold&diamonds je v fini obdelavi in ​​oblikovanju unikatnih okvirjev iz 18-karatnega zlata. FOTO: Freywille

V bogatem spektru čudovitega nakita FREYWILLE izstopajo oblike, v katerih barvni emajl uokvirjajo čisto 18-karatno zlato in diamanti. Gre za ekskluzivno izdajo 18kt zlata in diamantov zbirateljske vrednosti. Vsak kos nakita te najprestižnejše edicije FREYWILLE je unikaten in nosi serijsko številko, ki lastniku zagotavlja popolno ekskluzivnost.

FOTO: Freywille
FOTO: Freywille
Posebnost izdelave omejene izdaje FREYWILLE 18kt gold&diamonds je v fini obdelavi in ​​oblikovanju unikatnih okvirjev iz 18-karatnega zlata, na katere je položen umetniško poslikan emajl v avtentični tehniki emajliranja FREYWILLE. Velika pozornost je namenjena izbiri popolnih diamantov in njihovemu natančnemu ročnemu umeščanju na zlate okvirje, zato je vsak kos nakita FREYWILLE iz edicije 18kt gold&diamonds obdan z najlepšo avro svetlobe.

Poetična imena stvaritev iz edicije 18kt zlata in diamantov FREYWILLE, kot so Aurora, Gloria, Victoria in Luna Piccolissima, slavijo človeške sanje, ustvarjalno moč človeka in predstavljajo ogledalo domišljije. Slikarstvo nam namreč omogoča, da podobe iz naše domišljije, sanj in vizije prihodnosti pretvorimo v realnost. Trenutek, ko se prenesejo na slikarsko platno, je tudi trenutek, ko iz zavesti preidejo v realni svet, postanejo opazni drugim in jih tudi oni lahko izkusijo. Tako je vsak kos nakita FREYWILLE iz edicije 18kt gold&diamonds opomin na moč človeške ustvarjalnosti in spodbuda, da sprejmemo svoje sanje, saj je to prvi korak do uspeha in ustvarjanja mojstrovine.

FOTO: Freywille
FOTO: Freywille
Od leta 1951 iz dunajskega ateljeja FREYWILLE prejemamo unikatne stvaritve čarobnih barv in dovršena ročna dela, ki združujejo pristno tehniko finega emajliranja in najlepše umetnine slikarskih mojstrov. Pristna tehnika emajliranja FREYWILLE izhaja iz tradicionalnega ročno poslikanega nakita iz 18. stoletja, ko so vsako barvo posebej nanesli in posebej žgali na točno določeni visoki temperaturi. Emajliranje je vrhunska obrt, ki zahteva 100-odstotno natančnost, saj napačen čas ali temperatura žganja povzročita pokanje emajla, zato so prvotno tehniko konec 18. stoletja opustili, umetnine so bile predrage. FREYWILLE pa je odkril in uspešno izpopolnjuje inovativno tehniko zlitja 18-karatnega zlata v prahu z emajlom, s katero dosežemo izjemno obstojnost in sijaj vsakega kosa nakita. Danes sta nakit FREYWILLE in način izdelave nakita zaščitena kot kulturna dediščina mesta Dunaj.

Modne fotografije, ki jih je navdihnila ekskluzivna edicija FREYWILLE 18-kt gold&diamonds, je posnel nadarjeni fotograf Ante Odak, v vlogi manekenke je lepa Elena Dizdar.


Naročnik oglasne vsebine je FREYWILLE Ljubljana

V prodaji

Ne spreglejte