Predstavitvena informacija

Celovit vodnik – moški mokasini za vsako priložnost

Mokasinke že vrsto let krojijo modne zapovedi, v zadnjih letih pa se zdi, da doživljajo pravi razcvet.
Fotografija: Foto: Envato
Odpri galerijo
Foto: Envato

Modni moški mokasini so udobna obutev, ki deluje hkrati elegantno in malce boemsko. So izredno hvaležen kos za različne kombinacije. Ni vam treba prenoviti celotne garderobe, da bi se ujemala s to obutvijo. Vsako leto jih najdemo v kolekcijah vseh najbolj priljubljenih modnih znamk in vsako leto doživijo kar nekaj posodobitev. V tem vodniku boste našli odlične nasvete, kako jih nositi letos.

Najbolj raznovrstna obutev na trgu?

Modni svet jih je vzel za svoje, zato se moški mokasini v zadnjih letih selijo iz poletnih letovišč tudi v urbana središča in svetovne metropole. Poleg vseh najbolj klasičnih modelov so zdaj na voljo moški mokasini v drznih barvah in vzorcih, ki jih prej nismo bili vajeni. Od bordo rdečih do živalskih vzorcev. Veliko je tudi kovinskega okrasja, kar pri tej obutvi poudari pridih aristokracije in izbranega okusa. Praviloma jih nosimo na boso nogo ali s tankimi, finimi nogavicami, ki so skrite v čevlju. Gre za usnjene čevlje z mehkim in preprostim podplatom, z leti pa so jih oblikovalci še nadgradili in preoblikovali v številne različice za vse priložnosti.

Kako najbolje kombinirati moške mokasine

Toplejši dnevi in mokasini so vedno zmagovalna kombinacija. K tej obutvi se lepo poda vsa sproščena poletna garderoba. Zraven so lepo videti lanene srajce, lepe majice, džins in kratke hlače. Če želiš poudariti obutev, izberi mokasine v kontrastni barvi. Lahko pa se določiš za monokromatski videz, pri katerem od glave do pet izbereš podobne barve. Za sproščeno eleganten mestni videz jih lahko kombiniraš z džins hlačami in sakojem, prav tako pa ne moreš zgrešiti s kombinacijo z belo srajco in temnejšimi hlačami z žepi. Mokasinke se lahko brez težav nosijo tudi s hlačami na črto. Kombiniraj bež ali temno modre hlače z belo srajco in moškimi rjavimi mokasinkami. Za poslovne priložnosti predlagamo, da preverite ponudbo obutve in dodatkov višje kakovosti na https://answear.si/m/lauren-ralph-lauren. Z elegantnimi črnimi mokasini, ki jih boste obuli na sivo obleko in črni zgornji del, enostavno ne morete zgrešiti.

Foto: Envato
Foto: Envato

Kateri material in slog izbrati za popolne moške mokasine

Moški mokasini so namenjeni samozavestnim moškim, ki se želijo dobro počutiti in biti videti odlično v svoji opravi. Danes lahko izbirate med vsemi mogočimi barvami, modeli in celo vzorci. Moški mokasini so praviloma iz usnja, najdete pa jih tudi v semiš in drugih različicah. Vse pa so praviloma zelo udobne za nošenje in so zato odlična izbira za dni, ko morate veliko hoditi. Primerne so za opravljanje vsakodnevnih obveznosti, pa tudi za poslovno okolje. Vaši običajni kombinaciji oblačil bodo dodale še malo stila. Ta model čevljev ponujajo številne najbolj priznane blagovne znamke, nikoli pa ne morete zgrešiti, če jih kombinirate z najbolj klasičnimi kosi te sezone. Ponudba izdelkov Gap na Answear.si je resnično pestra, od športnih do bolj elegantnih modelov, zato jo predlagamo za najboljše kombinacije te sezone. Če želite nositi čevlje, ki jih ne nosi vsak moški in so obenem zelo elegantni ter originalni – so moški mokasini brez dvoma prava izbira.


Naročnik oglasne vsebine je Envato

V prodaji

Ne spreglejte