Potovanje je zame ... Hrana za dušo in hkrati izziv, ki me vsakič znova zelo osreči.

Spomin na Afriko ... Vonj po vlažnosti, občutek vročega sonca na koži, divje roza cvetovi na vrtu, okus zemlje in njena barva. So stvari, ki postanejo del tebe, težko jih je ubesediti.

Preberite še: Kako znani obrazi pozimi skrbijo za kondicijo

Poletje je čas za počitnice na ... Plaži, daleč od vsega, z možgani na paši, odlično knjigo in občutkom svobode, ki je nepopisen.

Najljubše mesto na svetu ... Še vedno New York!

Na počitnicah berem ... Veliko knjig s področja psihologije in osebne motivacije. Potem zapišem, podčrtam, sama sebi obljubim in ustvarjam.V mojem kovčku nikdar ne manjka ... Najljubši parfum.

Zimski čas izkoristim za ... Vikende na snegu, veliko kave v domači in priljubljeni dnevni sobi, za vse tiste mirne in počasne trenutke, ki jih med letom običajno zelo pogrešam.

Najraje se vračam ... V hribe, kar je zame prav neobičajno, saj sem morski človek, a v zadnjih letih se je v meni nekaj premaknilo. Kaj pa vem, morda starost, pardon, modrost, naredi svoje.

Preberite še: Lorella Flego o tem, da so strgane kavbojke napačna izbira

Če ne bi živela v Kopru, bi izbrala ... Key West, zaradi počasnega tempa življenja, odličnega podnebja, čudovitega morja, intenzivnih barv, prijaznih ljudi in občutka, da si vedno na dopustu.

Moj najljubši letni čas je ... Nedvomno poletje.

Najboljša kava v Rimu ... Najbrž prav povsod, če jo skuhajo prave roke.Ko sem v Parizu ... Iščem Parižanke, obsedena sem z njihovo eleganco, ko pa zagledam žensko na kolesu, se mi čas ustavi. In če ima rdečo šminko, me v hipu očara.

Najbolj očarljiva modna prestolnica je ... New York zaradi neverjetne energije, karizme, norosti, ustvarjalnosti in šuma. Kreativnega šuma.

Modni kos prihajajoče sezone ... Dolga obleka, stisnjena v pasu, bela, čipkasta, izredno elegantna. Seveda je že v moji omari.