1 Komaj čakate pomlad? Z L'Occitanovo novo dišavno kolekcijo Cerisier Irisé – Mavrična češnja si jo lahko pričarate takoj! Rožnato bela barva češnjevih cvetov se prepleta z modrino pomladnega neba in zelenimi odtenki listov. Ko najmehkejši dež prekine ta idilični prizor in ustvari mavrične kapljice, ki se ustavijo na vejah cvetočih češenj, se nam zazdi, da je to čudovit privid. Ta spektakel vode in svetlobe je bil navdih za najnovejšo linijo izdelkov v omejeni izdaji, ki jo krasi holografski dizajn. 


2 Odslej lahko izkoristite nočni spanec za lepotno preobrazbo - s pomočjo novih nočnih mask znamke Nivea. Njihove dragocene sestavine se ponoči vpijejo v kožo obraza in jo razvajajo s svojo blagodejno, hranilno teksturo. Ko se zbudite, je koža nahranjena, spočita in mehka ter pripravljena na nove podvige. 


3 Znamka, navdihnjena s slavnim romanom Williama Shakespearja, simbolizira moderno »Juliette«, ki se skriva prav v vsaki ženski. »Julija« , oborožena s svojim značilnim vonjem, romantično krhka a močna in samozavestna, piše svojo zgodbo, z napetim preobratom 21.stoletja. Ujeta je v večni dvoboj poln ljubezni in strasti. Parfume Juliette Has A Gun je ustvaril Romano Ricci, pravnuk haute couture oblikovalke Nine Ricci in vnuk parfumerja Roberta Riccija, stvaritelja kultne dišave L'air du temps. 


4 Suho kožo pogosto spremljata občutek zategovanja in srbečica. Prav zaradi nje se največ posameznikov oglasi pri dermatologu. Ker neprijetno vpliva tudi na vsakdanje življenje, je Laboratorij Bioderma skupaj s strokovnjaki  našel rešitev – Atoderm SOS sprej za takojšnje blaženje srbenja


5 Mitična dišava, ki zapelje v trenutku ko jo nanesemo … Hypnotic Poison je dobil novo preobleko v pririočni prenosni različici Roller Pearl, za zapeljevanje kjerkoli in kadarkoli. Dior! 


6 Bourjois Rouge Fabuleux, kremasta, pravljična šminka, ki ustvari satenast videz – tej šminki je bilo malone usojeno, da uresniči tri želje: izjemno barvo, neskončno udobje in neverjetno – tudi do 10 ur - obstojnost na ustnicah. 


7 Nuxe medeni izdelki z razkošnim ljubkovanjem medu in dragocenimi rastlinskimi olji od zime izsušeni koži podarjajo mehkobo in udobje. Slastna linija Rêve de Miel (francosko Medene sanje) prinaša dva popolnoma nova izdelka – medeno kremo za telo in super balzam za obnovo izredno suhih in občutljivih predelov. 


8 Slovenska Kozmetika Afrodita je z novo obrazno linijo Perfect Code Afrodita Professional presegla že poznane koncepte pomlajevanja. Z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbuja k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože. Peptidi, so 'naj' sestavina kozmetične industrije zadnjega četrt stoletja in predstavljajo globalen napredek kozmetološke obravnave kože. Z edinstvenim načinom delovanja so primerni praktično za vsa starostna obdobja, saj delujejo na način 'signaliziranja' celicam – signale sprejmejo le celice, ki potrebujejo spodbudo pri sintezi ključnih gradnikov kože. Afrodita je v svoji liniji zbrala biomimetične (ali koži lastne) peptide, ki natančno posnemajo naravne mehanizme delovanja kože. 


Rožnati neon. Močan. Odtenek pomladi. Na dlani, pardon - na nohtih. Lak Chanel


10 Začnimo letošnjo pomlad z novim vonjem. Že med prhanjem. Z izdelki prestižne britanske kozmetike Molton Brown. Mmm …