Izkušnje zadovoljnih uporabnic in vračajočih se uporabnikov so najpomembnejša povratna informacija. Zato so po njihovih željah razvili naslednjo generacijo kolagenov, obogateno z dodatnimi aktivnimi sestavinami, ki izkoristijo potencial kože, las in nohtov za maksimalni učinek.


Kolagen lift v tekočini 300 ml – bogata formula s svežim okusom in v trajnostnem pakiranju

Kolagen lift v tekočini vsebuje patentiran hidroliziran kolagen Naticol® morskega izvora, z dodatkom elastina, hialuronske kisline, vitaminov in mineralov. Naticol® klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože ter ohranja zdrave lase in nohte.


Kolagen Q+ kapsule – kolagen brez konzervansov in sladil

Kolagen Q+ v kapsuli vsebuje patentiran vegetarijanski kolagen in elastin iz membrane jajčne lupine z dodatkom koencima Q10, vitaminom C in minerali, s širokim učinkovanjem na kožo, nohte, lase in sklepe. Membrana jajčne lupine Ovoderm® klinično dokazano prispeva k elastičnosti in čvrstosti kože. Druge sestavine to funkcijo v sinergiji podpirajo.


Učinkovita prehranska dopolnila, izdelana v Sloveniji

Naše telo samo proizvaja kolagen, vendar se po 20. letu starosti ta proces upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši. Ta naravni proces lahko zaviramo z dodajanjem kolagena v obliki prehranskih dopolnil. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. V telesu je kar 28 različnih vrst kolagena, ki zajemajo 30 % vseh beljakovin. Kolagen je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv.

Spoznajte naslednjo generacijo kolagenov, obogatenih s svežo formulo aktivnih in klinično dokazanih sestavin za lepo kožo, lase in nohte. Izberite svojo najljubšo obliko kolagena, prilagojeno svojim potrebam.


Naročnik oglasnega sporočila je Medex d.o.o.