V cvetju 

Če ste komaj sprejeli lanskoletni trend rož v laseh, boste pri tem naslednjem potrebovali nekaj globokih vzdihov. Nežni lističi niso za plašne duše, čeprav odražajo neverjetno krhkost in romantiko. Če vas veseli eksperimetiranje, kar pogumno na travnik po drobne cvetlice. Tovrstnega videza morda ne boste nosile v službo, za odbito zabavo ali poletni festival pa odlična popestritev, ki bo zagotovljeno obračala glave mimoidočih. Namig: cvetne lističe ali kar cele cvetke prilepite na veke z brezbarvnim lepilom za umetne trepalnice

Kamnito

Nihče ne mara srca hladnega kot kamen. A ustnice? Zakaj pa ne. Ta čutni del obraza v zadnjih letih resnično doživlja pravi preporod. Od obsesije, ki jo z različnimi učinki večanja narekujejo članice klana Karadshian, do rubinasto bleščečih poželjivk, ki jih je lani ustvarila legendarna umetnica ličenja Pat McGrath. Sedaj nas obseda marmor. Za videz večnega kamnitega luksuza boste potrebovali nekoliko več potrpljenja, kot za nanos enobarvne šminke, a učinek bo resnično nepozaben. Nepogrešljivi pri tem podvigu so tekoče šminke z mat učinkom, odbite barve, in izredno tanki čopiči za nanos črtala za oči. Zaključite mojstrovino z brezbarvnim glosom za popolno iluzijo dekadence. 

In še nekaj trendov, ki ste jih nemara zamudili.

Ustnice, ki pripovedujejo tisoč zgodb: Kovinsko črtalo za oči namesto barvice za ustnice: Peresno lahkotne obrvi: Vrnitev samorogov: