Verjamemo, da se veselite prav vsakega od omenjenih opravkov. Pomlad in poletje pa sta tudi čas, ko težke in bogate vonje parfumov zamenjamo za lažje in lahkotnejše, ki nas bodo spremljali v nove, optimistične dni.

Prave note za pravi letni čas

Zagotovo je prava umetnost, da si izberemo parfum, ki bo odražal ne le našo osebnost in okus, temveč tudi letni čas, v katerem ga bomo uporabljali. Spomladanski parfumi so enaki kot pomlad sama – lahki, sveži in polni spomladanskega cvetja, kot sta šmarnica ali jasmin. Najboljši poletni parfumi bi vas morali osvežiti in spodbuditi v poletni vročini. Za ta čas so idealne citrusno-sveže dišave.

Neprekosljiva klasika


Zelo verjetno je, da si poletja ne predstavljate brez krajšega skoka do svoje najljubše vode ali svojega najljubšega sladoleda. Nekatere stvari so klasike zato, ker jih želimo kot tradicijo vedno ohranjati, saj nam preveč pomenijo. Enako je lahko s parfumi.

Če ste v zadregi, za katero znamko se odločiti, izberite tiste, ki v svetu mode že desetletja ohranjajo svoj ugled. To je lahko Calvin Klein, ki slovi po čisti liniji in preprostem, a prepoznavnem slogu. Če vam je bližje prefinjena eleganca, se odločite za znamko Hermès in njene nepozabne dišave, s katerimi boste napravili vtis na vsakogar.

Želimo vam, da bosta letošnja pomlad in poletje nepozabna kot še nikoli doslej! Naj bo v vsakem dnevu vsaj en trenutek, ki bo tako lep, da vam bo kot topel objem grel srce še dolgo v jesen.

Naročnik oglasne vsebine je Notino