Predstavitvena informacija

Izkoristite črni petek za svojo kožo, naj bo gladka in sijoča

Black Friday ali črni petek je tudi pri nas vedno bolj priljubljen dan za nakupovanje.
Fotografija:  Izkoristite ponudbo črnega petka in nakupujte premišljeno, predvsem pa prihranite. FOTO: Notino
Odpri galerijo
 Izkoristite ponudbo črnega petka in nakupujte premišljeno, predvsem pa prihranite. FOTO: Notino

A njegovi začetki se niso začeli v Sloveniji, temveč segajo v Združene države Amerike, kjer se je skupaj z nakupovalno mrzlico začel že leta 1952. Takrat se je vse skupaj začelo kot začetek božičnega nakupovanja, šele pozneje se je začel uporabljati izraz črni petek. To je dan, ki ga številni izkoristijo za množične nakupe, saj so popusti zares veliki in ljudje prihranijo kar nekaj denarja.

Če je vaš seznam premišljen in napisan, če ste pripravljeni za dobre in najboljše nakupe, imamo mi še dodaten in zares dober nakupovalni predlog za vas, ki ga ne smete spregledati. Čas je, da Black Friday izkoristite tudi zase in si podarite nekaj, kar vam bo vlilo dodatno samozavest in skoraj zagotovo spremenilo življenje. Poslovite se od britvic, voskov in obiskov salona ter si privoščite epilator za dolgotrajno zmanjšanje rasti dlačic. Govorimo o posebnem epilatorju. IPL epilator bo poskrbel, da bodo vaše dlake izginile. Da, prav ste prebrali, vaših težav z dlačicami je konec.

Dlačice na telesu so večna težava. Pa ne samo žensk, vedno večja težava so tudi pri moških. Nenehno britje povzroča rdečico in srbečico, po uporabi navadnih epilatorjev in depilatorjev se dlačice nadležno vraščajo, kar je prava mora. Vosek je zelo boleča izkušnja, obiski salonov pa so dragi in zamudni. Z uporabo epilatorja IPL pa se vsemu temu lahko izognete. Z njim boste dlačice odstranili varno in učinkovito, koža bo gladka in že po štirih tednih boste opazili zmanjšanje rasti novih dlačic. Sliši se skoraj neverjetno, a napredna tehnologija dela čudeže.

FOTO: Notino
FOTO: Notino

Epilator IPL torej na varen, enostaven in učinkovit način poskrbi, da se boste dlačic znebili kar v udobju svojega doma. Naj gre za pazduhe, noge, roke, hrbet, bikini, obraz, dlačice bodo samo še nadležna preteklost in vi boste uživali v nežni, gladki koži, brez srbečice, rdečice in vraščanja.

Če ste z nakupom te praktične in že skoraj nujne opreme doma odlašali, je zdaj zadnji čas in predvsem odlična priložnost, da izkoristite črni petek za nakup, ki vam bo spremenil življenje. Dlačice so namreč zelo nadležne in neprijetne. Nenehni obiski salonov pa nam vzamejo kar nekaj časa, ki pa je dandanes še kako pomemben in dragocen. Če dobro premislite, ugotovite, da bi vam takšen nakup prišel še kako prav.

V udobju doma boste poskrbeli zase, za svojo gladko, nežno kožo, prihranili kar nekaj denarja, predvsem pa boste lahko prihranjeni čas porabili za družino, prijatelje ali pa za uživanje v družbi s sabo. Izkoristite torej najboljši dan za nakupovanje in si podarite čudovito predbožično darilo, ki vam bo spremenilo življenje.

Lahko pa spremenite življenje komu od bližnjih. Morda najboljši prijateljici, partnerju ali komu, ki vam je blizu in veste, da bi mu s takšno napravo pomagali v boljši jutri. S takšnim darilom boste osrečili in razveselili kogar koli. Izkoristite ponudbo črnega petka in nakupujte premišljeno, predvsem pa prihranite.


Naročnik oglasne vsebine je Notino, s.r.o.

V prodaji

Ne spreglejte