Se tudi vi sprašujete, kako doseči mladosten in napet videz kože, ne da bi zanj odšteli celo premoženje? Naj vam zaupamo, da ne potrebujete dragih in pogosto bolečih posegov, saj lahko s pravilno negovalno rutino in nekaj preprostimi spremembami življenjskega sloga dosežete zares fantastične učinke. Vedno mladostna in urejena je tudi Nika Ambrožič Urbas, priljubljena televizijska komentatorka in lepotna gurujka, zato se mnogi sprašujejo, v čem je njena skrivnost. To je zanimalo tudi nas, zato smo jo povabili na virtualni lepotni klepet in z veseljem nam je izdala nekaj odličnih nasvetov. Vas zanima, kaj je razkrila?

Darila narave za sijočo kožo

Za zdravje in dobro počutje je izjemno pomembno, da pijete dovolj vode, dnevno je potrebujemo vsaj liter in pol, pomembna pa je tudi pravilna prehrana, saj lahko s polnovrednimi in raznolikimi živili telesu zagotovimo vitamine in minerale, ki jih potrebuje, kar vpliva tudi na videz naše kože. Tudi Nika skrbi za raznoliko prehrano, saj pravi, da se le tako počuti pripravljeno na vsakodnevne izzive, a dodaja, da je ključ do mladostnega videza v uporabi kakovostnih in učinkovitih negovalnih izdelkov s ciljnim delovanjem.

Skrivnost je v izbiri prave kreme

Kot pravi Nika, se zaveda, da je za svež videz ključen kakovosten spanec, zato se trudi spati vsaj osem ur, a ji to ob številnih obveznostih ne uspe vedno. Pogosto se tako zbuja zabuhla, zato za sijoč videz in boljši ton kože skrbi z izbranimi izdelki iz Collistarjeve linije Lift HD, ki poskrbi za takojšen lifting učinek in postopno deluje proti staranju.


»To linijo uporabljam že precej časa, saj je to že moj drugi lonček, in  vedno znova me navdušuje s tem čudovitim lifting učinkom, ki se zgodi takoj in je resnično izjemen,« pravi modna navdušenka. Vsebuje edinstveno učinkovito formulo z dvema aktivnima sestavinama, ki skupaj poskrbita za izjemno mladosten videz. Tens-Activ®, derivat oligosaharidov, ki izhaja iz korenine radiča, obda obraz z nevidno tenzorno mrežo za takojšen lifting učinek, kompleks Lift HD®, sestavljen iz ekskluzivnega izvlečka rjave morske alge in močnega bioaktivnega tetrapeptida, pa revitalizira delovanje v podkožju ter spodbuja sintezo kolagena in elastina.


Nega v slogu svetovnih zvezdnic

Negovalno rutino začne s kremo Collistar Ultra-lifting Eye and Lip Contour iz linije Lift HD, ki poskrbi za predel okoli oči in ustnic. To nežno vtre v kožo okoli oči, ob tem pa skrbi, da je kar se da dosledna. Prišepnila nam je še, da je pomembno, da jo nanesemo na zgornjo veko in na predel okoli obrvi, saj ta potrebuje še dodatno osvežitev.


»Obožujem tudi kremo Collistar Ultra-lifting Face and Neck iz naravnost fantastične linije Lift HD, ki jo najprej nanesem na lica, nato pa po preostanku obraza. Resnično me je navdušil takojšen učinek napete kože, ki hkrati ustvari tudi prijetno matiran izgled, ki je krasna podlaga za nanos ličil.«


Kadar pa si želi dodatnega volumna in definiranih obraznih potez, pa večer prej v enakomernem sloju nanese masko iz iste linije Collistar Mask-Cream Night Recovery, ki s posebnim izvlečkom morske mikroalge kožo obnavlja in gladi. Na ta trik prisegajo tudi svetovne zvezdnice, saj vedo, da kakovostna maska poskrbi za intenzivno svežino.

Vstopite v praznične dni s čudovito mladostno kožo, s katero boste pritegnili vse poglede!

Izdelki so na voljo v poslovalnicah Müller po vsej Sloveniji.