Imate radi decembrsko obdarovanje? 

Vsako obdarovanje imam rada, tudi decembrsko! Sama obdarujem zelo pogosto in si kar izmišljam priložnosti take in drugačne, da lahko komu podarim kako malenkost. Kot pribito drži: darovalec je vedno obdarovan! Ker dajem rada darilca, jih rada tudi sprejemam in dobim jih veliko: košarica z domačimi jabolki, odličen doma pečen kruh in vrečka domačega peciva, domača marmelada iz kutin …

Katera darila pa so za vas najbolj dragocena?

Naj se tu zahvalim dragi sosedi, ki me skoraj vsako jutro obdari z odličnim smutijem. Zahvala tudi vsem, ki me obdarujejo s svojimi knjigami, za katere sproti še hvala ne zmorem reči. In zdajle je pozvonila sosedova deklica Nur in mi prinesla darilo očeta. Ker ve, da imam rada porto, mi je s potovanja na Portugalskem prinesel imenitno steklenico, uau! 

Zelo pogosto kupujem knjige, stanejo okoli 25 evrov in tudi druga darilca se gibljejo okrog te cene. Dražja darila kupim izjemoma za kak pomemben okrogel rojstni dan. 

S kakšnimi darili presenečate svoje najbližje?

Kupujem po navdihu. Tole bo pa za ljubo mi najstarejšo, tole za najljubšo najmlajšo, to bo za vnuka, tole pa za vnukinjo … Tako sem letos za prijateljico že kupila ljubkega angelčka, ki sedi na polički in binglja z nožicami, sama sebi pa sem kupila večjo sovo za spalnico in manjšo za kopalnico – obožujem sove, modre ptice, ki nas opozarjajo na minevanje.

Koliko zapravite za darila?

Zelo pogosto kupujem knjige, stanejo okoli 25 evrov in tudi druga darilca se gibljejo okrog te cene. Dražja darila kupim izjemoma za kak pomemben okrogel rojstni dan. Imam škatlo, v katero nalagam dobre knjige in ljubke stvarčice pa kakšno posebnost, in od tam najpogosteje zajemam svoj darilni program. Ko darilo izročim, že pozabim, koliko stane.