Jessica Alba, Kim Kardashian West in Kourtney Kardashian, Justin Timberlake, Tori Spelling, Beyonce in mnogi drugi za svoje otročičke prisegajo le na eno prevozno sredstvo, edinstven voziček Orbit Baby, ki je pri starših priljubljen zaradi svojih izjemnih lastnosti. 

Gre za edini voziček na svetu, ki omogoča rotacijo sedeža v vseh 360 stopinj. Malčki lahko tako okolico opazujejo v katerikoli smeri, sedež pa je mogoče obrniti zgolj s preprostim pritiskom na ročico brez zoprnega dvigovanja in premeščanja. Na osnovni okvir vozička, ki je na voljo v treh različnih barvah je mogoče namestite košaro, športni del ali lupinico, ki služi tudi kot avtosedež. Zahvaljujoč posebnemu vzmetenju, ki absorbira vse udarce in omogoča gladko vožnjo, pa se s takšnim vozičkom lahko starši odpravijo na sprehod po najrazličnejših terenih, tudi gozdne poti ga ne ustavijo. 

Zlaganje vozička je zelo preprosto in vam vzame manj kot minuto, dodatna prednost pa je tudi, da je okvir vozička v zloženem stanju samostoječ in zavzame zelo malo prostora. Modne navdušenke bodo pred težko odločitvijo, saj je voziček Orbit Baby na voljo v številnih različnih barvnih kombinacijah, tem pa lahko dodate še streho v različnih barvah. Izbirate lahko med tremi različnimi okvirji: v črni, sivi in zlato roza barvi. 

Ustvarjalci vozička so pri snovanju mislili na vso družino, na zadnje kolo je tako mogoče pripeti rolko, ki jo lahko uporablja starejši bratec ali sestrica ali pa vaš malček, ko bo že začel hoditi, a bo postal preutrujen, v vozičku pa se ne bo želel peljati. Da boste na sprehodu ali mestnem potepu uživali v vseh vremenskih razmerah, pa so v bogati ponudbi dodatkov tudi zimski komplet, dežno prekrivalo, zaščita pred komarji in torbe za nakupe, ki se jih pripne kar na okvir vozička.