Na Škotskem se jima bosta pridružili tudi hčeri, princesi Beatrice in Eugenie. "Tokrat ne bosta prvič preživela počitnic skupaj, se pa zavedata govoric, ki se širijo v javnosti," je povedal vir blizu kraljeve družine. "Kraljica je želela, da so v Balmorlu kot družina," je še dodal. Sarah Ferguson in princ Andrew sta tudi po ločitvi ostala v dobrih odnosih.

Kraljeva družina je govorice že zanikala in pojasnila, da Fergie in Andrew ostajata v prijateljskih odnosih. Te gojita že od leta 1996, ko sta se po desetih letih zakona odločila raziti. Vzrok je bila Sarahina nezvestoba. Fotografi so jo namreč ujeli med poljubom s finančnim svetovalcem Johnom Bryanom v južni Franciji. Po ločtvi sta ostala v skupnem gospodinjstvu in si celo skupaj kupila kočo v francoskih alpah.

Sarah Ferguson je s svojimi škandali poskrbela za kraljičine sive lase. Princ Filip naj bi bil še vedno precej jezen nanjo. (Foto: Shutterstock)

V enem izmed intervjujev je Sarah poudarila, da sta eden izmed najbolj srečno ločenih parov na svetu. Skupaj živita kot mož in žena že vrsto let, v javnosti pa naj se ne bi izpostavljata zaradi princa Filipa, ki nasprotuje temu, da bi Sarah ponovno postala članica kraljeve družine. Njegova neomajna drža naj bi se v zadnjih letih omehčala.