Hygge pomeni marsikaj, od umetnosti ustvarjanja do duševnega ugodja in uživanja v prijetnih stvareh. Menda lahko občutek hygge takoj prepoznamo. Gre za je ne sais quoi, tisti ne vem, kaj, kot mu pravijo Francozi, ko se stiskate na kavču s svojim dragim bitjem, sedite morda za mizo in večerjate v družbi prijateljev, odgrnete zavese ob jutru in v sobo smukne ravno prava svetloba. 

Sreča zame ni nekaj, kar bi bilo mogoče enačiti z nenehno vznesenostjo. Je veliko več kot to. Sreča je predvsem dolgotrajno in stabilno zadovoljstvo z življenjem. 

Meik pravi, da je eden izmed glavnih razlogov, zakaj se Danska tako dobro odreže v mednarodnih raziskavah o sreči, ta, da pozna visoko raven socialne zaščite, ki blaži negotovost, skr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!