Bolezen in zdravljenja so na njej pustili posledice, ki so jo kot najstnico pahnile v obup in depresijo. »Bila sem napihnjena, sploh nisem bila podobna punci, nehala sem rasti. Počutila sem se krivo za vse in želela sem umreti,« danes pripoveduje 33-letna Špela Novak, ki je kljub bolezni in nerazumevanju okolice našla svojo pot. Zbrala je pogum in odpotovala v tujino, kjer živi in dela že osem let. Trenutno v Iraku. A kot pravi, je postala dovolj močna, da se vrne in pove svojo zgodbo. Zapisano v knjižnem prvencu Življenje z volkom

Ko me je rodila, je bila zelo mlada, zato so name večinoma pazili moji stari starši. Kot dojenček sem slabo spala, zato so mi v stekleničko poleg mleka dajali alkohol in sem se zastrupila. Če ne bi poklicali rešilca, bi najbrž umr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!