Za vas in preostale člane ekipe oddaje Dobro jutro se delo ni ustavilo niti ob prvem valu virusa niti zdaj. Živite torej drugače kot večina ljudi, pravzaprav podobno, kot ste živeli prej?

Nisem veliko razmišljala o tem, sem pa vesela, ker bi se težko soočila s tem, da ne bi delala dva ali tri mesece. Takšno je pač naše poslanstvo, novinarji smo kot zdravniki ali policaji, prav v takšnih časih se pokaže predanost poklicu. Jaz sem vedno na lovu za zgodbami, vedno razmišljam, kakšne zgodbe bi zanimale naše gledalce, kako bi jih lahko spravili v dobro voljo, da ne bodo ves čas razmišljali samo o virusu. 

Tudi mene kdaj kaj razjezi, sem samo človek, in potem sem v dilemi, ali naj kaj rečem ali napiše...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!