Kateri so vzgibi, ki vas vlečejo, da potujete?  

Vzgibi za potovanja večinoma izhajajo iz radovednosti in želje po odkrivanju novih dežel, držav, kultur in ljudskih navad. Neizmerno me zanima, kako živijo drugje oziroma predvsem značaj druge države. Kakšne so navade ljudi, kaj imajo tam najraje, katere so njihove naravne lepote, posebnosti, skratka, da doživim v živo drugačno kulturo bivanja. 

Kakšen asociacije vam vzbuja jesenski čas? 

Jeseni se običajno ne veselim tako zelo kot drugih letnih časov, predvsem ker postane počasi bolj mraz. Neizmerno me motita skrajšan dan in premik ure. Dejstvo, da je tema že ob 17. uri, me vedno navdaja z žalostjo. Se pa jeseni veselim kostanja, noči čarovnic in seveda hčerinega rojstnega dne – to troje me v tem obdobju malo osreči. Ste se že odločili, kje boste preživeli krompirjeve počitnice in kako? In če boste, kako kreativno preživljate skupni čas z družino? 

Za jesenske počitnice še nismo dokončno določili destinacije, zagotovo pa bo vsaj malo aktivno in raziskovalno, v drugi državi. Z iskanjem novih doživetij, gurmanskih presenečenj ipd.

Z otroci so počitnice aktivne, kajne. Kako poskrbite, da se imate lepo, pa da je čim manj nevarnosti, da vas doleti kakšna nezgoda? 

Tudi sama sem rad aktivna, zato mi aktivne počitnice pašejo, seveda sem pa vedno tudi malo na preži, kako zaobiti določene nevarnosti.