To je še posebno veljalo za vodilne položaje v podjetjih – generalna direktorica Adria Mobila Sonja Gole je bila takrat ena redkih, če ne kar edina glavna menedžerka v panogi počitniških vozil. Danes jih je več, pravi. 

Imam to srečo, da me družina podpira in da je bil mož pripravljen prevzeti tudi nekatere družinske obveznosti, ki jih tradicionalno bolj pripisujemo ženskam. Na koncu je bil on tisti, ki je prevzel večji del skrbi za otroka in opravil večino gospodinjskih del.

Počitnice so pred vami, podjetje, ki ga vodite, se ukvarja s počitniškimi vozili, zato naj bo uvodno vprašanje počitniško – kako najraje preživljate dopust? 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!