Slavko, nedvomno ste eden najbolj priljubljenih televizijskih voditeljev. Zanimivo, najprej ste dejali, da se tega ne greste več in boste šli v pokoj. Potem ste si vendarle rekli: Ne, še ta, malce drugačni izziv bom sprejel?

Že večkrat sem povedal, da me televizija zanima kot medij. Kot izrazno sredstvo, kjer slika nadomesti del besedila. Pa čeprav sem štirideset let in še malo živel pred kamero in na televiziji, enega njenega dela nisem okusil. To je ta sproščeni in zabavni, po svoje tudi izobraževalni del. Potem ko je nekdo prišel s takšno ponudbo, sem se najprej nasmejal do solz, ko je prišel drugič, me je začelo doma gristi in na koncu sem rekel ja. Še zdaj ne vem, zakaj. (Žareč nasmeh)

Včasih si...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!