Na premieri so se vrstili izbrani gostje, med njimi tudi finalist šova Slovenija ima talent Tilen Lotrič, ki je nad mlado skupino in novim videospotom navdušen. Eden najuspešnejših slovenskih glasbenikov Jan Plestenjak je fante pohvalil in se za trenutek postavil v vlogo mentorja ter jim podal nekaj dobronamernih kritik. 

Skupina Booom! je zasedba treh mladih zagnanih glasbenikov Luke Cvetičanina, Patrika Mraka in Matevža Derende, ki bliskovito osvaja slovenska srca, njihova ljubezen do glasbe pa se prenaša tudi v njihove pesmi. Fantje imajo glede svoje glasbene poti preproste želje: da bi njihova glasba, ki jo vneto ustvarjajo, segla globoko v srca poslušalcev, ki bi v njej našli to, kar so našli tudi oni sami: zavetje, veliko radosti, sprostitev, predvsem pa veliko srčnosti. Dvignem te je tako že njihov drugi singel. Izšel je po prvi izpovedni in vrhunski pop izvedbi skladbe Julija, ki so jo Sloveniji predstavili nekaj mesecev nazaj. 

Na uspehe nove fantovske zasedbe je ponosna tudi priznana slovenska pevka Nuša Derenda in mama enega izmed trojice Matevža. O svojem sinu in njegovi glasbeni poti je dejala: »Matevž je že od malega kazal nadarjenost in željo po nastopanju. Seveda ga pri tem podpiram in tudi razumem, saj kot pravijo, kri ni voda. Tudi rojstni dan praznujeva na isti dan! Veseli me, da je spoznal Patrika in Luko, ki jima ravno tako trenutno glasba pomeni vse. Lepo jih je gledati, kako s strastjo in ljubeznijo ustvarjajo glasbo, in lepo jih je gledati, kako uživajo v tem. Vsekakor je to že prvi korak k uspehu. Želim jim, da se dvignejo do zvezd.«