Spoznali sva se pred štirimi leti, ko je Simone delala prve korake na svoji podjetniški poti. Same sebe ne vidi kot podjetnico, ampak žensko, ki je prisluhnila klicu duše. Je mama petih otrok in priznava, da so otroci najsvetlejša točka v njenem življenju, njeni zdravitelji. V pogovoru mi z bolečino v očeh zaupa, da se je nekega septembrskega popoldneva preprosto zlomila. Bila je na pragu ločitve. Zakonski odnos je bil zanjo in za otroke zaradi ekonomskega in predvsem čustvenega nasilja nevzdržen. »Spoznanje, da lahko po letih zakonskih terapij in vloženem trudu za uspeh odnosa vendarle prehodiš le svoj del poti, in ne tudi partnerjevega, je precej kruto,« ugotavlja sogovornica. 

Tako sem živela večino življenja. Nisem se znala sprejeti, nisem se znala imeti rad...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!