A dodatnemu izobraževanju, na katero vas ne pošlje delodajalec oziroma ni v delovnem času, je težko nameniti pozornost – raje se posvetimo prostočasnim dejavnostim, oddihu, druženju z družino in prijatelji.

Kljub temu pa lahko z nekaj načrtovanja dosežete tudi to, da vzpostavite ravnovesje med službo in prostim časom ter ob tem vseeno pridobivate nova znanja in kompetence. Študij namreč lahko opravljate po spletu in si ga prilagodite po svoji meri. Edinstveni in mednarodno priznan model študija po spletu pri nas ponuja DOBA fakulteta, ki ne zagotavlja le kakovostnih študijskih vsebin, temveč tudi popolno fleksibilnost in uporabnost. 


Z optimalno strukturo 10-20-70 do inovativnih rešitev za podjetja

Praktično uporabnost programov DOBA Fakulteta zagotavlja z optimalno strukturo študija: 10 % ga je namenjenega strukturiranemu učenju (spletna predavanja, webinarji, preučevanje študijske literature …); 20 % je namenjenih učenju od drugih (npr. s timskim delom); 70 % pa je učenja iz izkušenj, kar vsebuje reševanje problemov, praktično delo in projekte. Vse to še podkrepi redno povezovanje in sodelovanje s podjetji in organizacijami v tujini.


S kakšnimi tipi nalog se srečujejo študenti

Najbrž se že sprašujete, kaj vse študentje rešujejo. Naj nanizamo nekaj primerov.

Pri predmetu Oglaševalske akcije so sodelovali pri pripravi oglaševalske akcije za Založbo Didakta za promocijo knjige Hrepenenja in usoda: prve ženske na osemtisočakih.

Za Zavetišče Ljubljana študentje pravkar pripravljajo projekt zbiranja sredstev za oskrbo zapuščenih domačih hišnih živali.

V okviru predmeta Menedžment dogodkov so za Lidl Slovenija pripravili predstavitev za Slovenski oglaševalski festival.

Za podjetje Kraš, d. d., pa so pri predmetu Oglaševalske akcije pripravili kreativno strategijo za oglaševalsko akcijo Domačica Kokos.

Po oceni študentov je tak način študija izjemno koristen, saj jim izkustveno učenje omogoča lažji prenos dobrih praks v svoje delovno okolje.


Trenutno najbolj vroč študij ta hip

Če se odločite za študij na daljavo pri DOBA Fakulteti, boste študirali kjer koli in kadar koli, ne da bi zaradi tega manjkali v službi ali izgubljali čas na poti.

Ob vpisu do 30. junija, ko se zaključi naslednji prijavni rok, dobite popust.

DOBA Fakulteta v tem prijavnem roku ponuja več vrst študija učinkovitega menedžmenta.


Dodiplomski študijski programi (3 leta)
NOVO! Menedžment v sodobnem poslovanju
PRENOVLJEN! Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi
Poslovanje in upravljanje v turizmu
Menedžment v sociali in izobraževanju

Magistrski študijski programi (2 leti)
Mednarodno poslovanje
Marketing in prodaja
Menedžment pametnih mest
Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju

NOVO! Doktorski študijski program (3 leta)
Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi


Bi radi izvedeli več? Vabljeni na informativni dan v Maribor, Ljubljano, Koper in na splet 18. junija. Preverite termine in lokacije.

Za dodatne informacije pa se obrnite na njihovega specialista za svetovanje o študiju Marka Babiča na 02 228 38 53 ali marko.babic@doba.si.