Leto epidemije njenega življenja ni postavilo na glavo, ostala je opazovalka s široko odprtimi očmi. Vmes ni pozabila, da je 'le' pripovedovalka ene plati zgodbe, ki jih piše, da osmisli svoj svet. 

Kako ste kot pisateljica, umetnica doživeli leto epidemije? 

Pogosto se mi je ponavljala žalostna misel, povezana s tem, kaj se dogaja z umetnostjo – kje je, zakaj je ni v izobilju. Na neki ravni smo si delili isto izkušnjo, ki nas je približevala drug drugemu. To bi bila lahko izvrstna priložnost, v kateri nam bi ravno umetnost lahko ponudila eno od možnosti spopadanja s stisko. A je vsaj na Finskem nisem zaznala. Mislila sem si, da bo izkušnja epidemije dvignila povpraševanje po umetnosti, ji namenila še večji prostor, a se to...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!