Že na fotografiranju naslovnice decembrske Oneplus je Savina Atai namignila, da jo kliče Amerika, a tedaj nismo vedeli, kaj to pomeni. Zdaj pa je za revijo Suzy razkrila, da je njene zveze z Grkom Giorgosom nepreklicno konec in da je zaročena z Američanom. »Z Garrettom poslovno sodelujeva, spoznala sem ga kot predavatelja v ZDA, na Publicity Summitu, kjer sem bila s svojo ekipo. Ima zelo podobno življenjsko zgodbo kot jaz, za moje pojmovanje še težjo. Kot otrok je živel v avtomobilih, dobesedno je stradal. Imel je zelo težko življenje, nato pa je napisal uspešnico in se postavil na noge,« je o novem partnerju Savina povedala za Suzy. 

Da sta z nekdanjim partnerjem Giorgosom povsem različna, je povedala že v intervjuju za decembrsko Onoplus, ko je tudi dejala, da je s Krete preprosto morala oditi. »Morda bi bilo najbolj pošteno, da rečem, da sva z Giorgiosom v fazi tranzicije. Še nikoli se nisva imela rajši kot zdaj. A najvišja oblika ljubezni je, ko znaš človeka spustiti, čeprav ga ljubiš,« je dejala takrat. Je pa tedaj zanikala, da Grka zapušča zaradi drugega: »Si sploh lahko predstavljate, kako zelo se bojim pustiti svojo grško pravljico, kjer imam vse? A kaj ko me duša tako očitno kliče nekam drugam. Ne k nekomu drugemu – kje pa! A mene moja duša ne kliče, da bom rojevala otroke na Kreti.« 

Američana Garretta (na sliki spodaj desno) je spoznala hitro po odhodu s Krete, saj poslovno sodelujeta v povezavi z njeno novo knjigo. Kljub temu se po prvem srečanju kar osem mesecev nista videla, saj je bil on na Novi Zelandiji, kjer tudi sicer živi. Ko sta se ponovno sestala na Tajskem, pa je sledila spontana zaroka. »Še nikoli v življenju ni bilo tako povsem naravno. Včasih nas vse poti pripeljejo do točke, za katero se morda na prvi pogled zdi, da je prišla hitro, a je pravzaprav rezultat globokega dela,« je presenetljivo novico razložila za revijo Suzy. 

Garrett in Savina na Tajskem Foto: osebni arhiv


Preberite še: 

- Zakaj smo obsedeni z večno dramo kraljeve družine 

- PETA ugaša uspešno kampanjo boja proti uporabi krzna 

- Imate zadah, ste omotični, najbrž vam primanjkuje ogljikovih hidratov