Kaj po minulem torku v Ljubljani sploh še dodati, česar nismo videli, vonjali in doživeli? Česar že niso povedali očividci in strokovnjaki. Kaj poreči na organizatorja in prvega govorca torkovega protesta 5. oktobra, Zorana Stevanovića, ki se je po govoru na ploščadi Maximarketa in povabilu ljudem: »Gremo na ulice,« umaknil v Alejo na kavo. Zato, da bi z ožjimi člani svoje stranke predebatiral trenutno situacijo, nasilno, čemur pa oni, v stranki Resni.ca, kategorično nasprotujejo. Ah. (Mar je dobil klic, kdaj bodo z vodnimi topovi in dimnimi bombami začeli odplakovati ljudstvo z ulic?) In se je potem, enkrat pač, odpeljal v Kranj in se tam prostovoljno predal policiji. 

Iz stranke Resni.ca so sporočili, da naslednjega upora ne bo več: »Žal vam moramo sporočiti, da ga v stranki...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!