Omejitve ostajajo, nekatere so končno le napovedali za novih štirinajst dni. Bržčas smo edina evropska država, v kateri se ukrepi sprejemajo vsakotedensko (in potem se naslednji dan ali dva še spreminjajo, lahko tudi večkrat na dan), v večini evropskih držav jih vlade napovedo vsaj za en mesec, kar je edino vzdržno in očitno tako ukrepi sploh lahko delujejo. 

Oni dan, bil je torek, ko je zaradi covida umrlo 59 ljudi (največ v enem dnevu doslej), sem šla mimo hiše, v kateri so imeli ljudje garažno zabavo. Ponovno. Meni se zdi to docela, povem vam z besedo, ki ni prijetna – ogabno. Vredno prezira. Da je človek tako nespoštljiv, osebnostno razsut, da ni sposoben pomisliti niti za trenutek na sočloveka. 

Zakaj naša vlada potr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!