Vsak dan prebiramo takšne nore zapise (prepis je iz zadnjega tedna): Rezultat alkotesta šokiral radeljske policiste: 34-letna voznica je vozila avto z 1,6 promila alkohola, policisti so ji odvzeli vozniško dovoljenje. Pijan 59-letnik je ob 19. uri zapeljal na prireditveni prostor v bližini Črnomlja, kjer je trčil v prometno signalizacijo ter ograjo in z nevarnim manevriranjem ogrožal otroke, ki so bili v bližini. Izsledili so ga, test je pokazal 0,73 miligrama alkohola, odvzeli so mu vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. 

Ali oblast res ne vidi svojih državljank in državljanov? Kakšne so njihove oči? Mar tudi motne? 

V noči na soboto so imeli trebanjski policisti opravka s 27-letnim pijanim voznikom (1,08 miligrama alko...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!