Oni dan sem bila s prijateljico v slaščičarni in naju je natakarica vprašala, ali imava pogoj PCT, sicer morava zapustiti lokal, govorim seveda o terasi. In ker ne spremljava vsako uro vladnih dekretov, pač nisva vedeli, da moraš imeti tudi na terasi PCT, če razdalja med mizami ni vsaj tri metre, ali danes že več, kdo bi vedel. No, naj omenim, da gostinka ni počistila mize za prejšnjimi gosti, kar sva jo morali prositi in je bila zategadelj izredno slabe volje, ni nosila maske v notranjosti lokala, dejala je, da ji ni treba itd. Skratka, nič od nič. Kar pa je res sporno, če niti mize ne počistiš za gosti, pa četudi virusa na Zemlji sploh ne bi imeli! 

Če državi s svojimi pristojnostmi v vseh teh letih ni uspelo, ker je to ne zanima, urediti izvajanja nadzora nad opitimi lju...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!