Jeseni se vedno veselim, iz več razlogov. Predvsem ker ne maram poletne vročine. Potem, ker se narava razodene v vsem svojem bogastvu, v eksploziji barv, plodov in oblik. Neponovljivo razkošje, ki obeta tudi mir, notranji. In jesen težko čakam, ker se zdi, da se stvari postavljajo v svoje, ustaljene tirnice. Da prihaja prepotreben red v naša življenja, znotraj katerega je lahko človek miren, kreativen in proaktiven. 

Vse to, kar je pomembno za socializacijo otrok, velja tudi za odrasle. Pri tako diktiranem odmiku od resničnosti se krepijo človeški egoizem, strah, apatija, sovraštvo, zato vendarle poiščite pot nazaj – k ljudem. 

V tokratni Oni gostimo dr. Zdenko Zalokar Divjak, ozrli smo se v minulo šolsko leto in sku&scar...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!