Nakar je vstopil v sosednjo hišo ter pokončal taščo in tasta, se odpeljal k prijatelju, tam pa so ga našli policisti. In še vedno ni končal nasilnih izpadov, tokrat proti policistom in naposled proti sebi. Nekajkrat se je porezal, zato so ga odpeljali v bolnišnico, a zdaj je že v priporu. 

Žal vedno znova in znova ugotavljamo, da so žrtve družinskega nasilja absolutno premalo zaščitene. In da se premnogokrat čaka na dokončno dejanje. Da se potem nekaj premakne. Ampak kaj se lahko tukaj zdaj »premakne«? Treh ljudi ni več! 

Po pričevanju so se domnevnega morilca bali vsi, ne samo domači, temveč tudi sosedje, kajti bil naj bi izrazito nepredvidljiv, divjaški, nasilen. Tudi, ali predvsem, alkoholik, zato naj bi m...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!