«Kaj naj storim s spoznanji, s katerimi ne morem živeti? Kaj naj naredimo z vsem tistim, česar nočemo vedeti?« (Vsega tega nočem vedeti, Deborah Levy)

Materino znamenje. Očetovo znamenje. Saj veste, o čem govorim. Ves teden z vmesnimi presledki sem se ukvarjala s plakati, ki opozarjajo na problematiko nasilja v slovenski družbi. Govorila sem z najrazličnejšimi ljudmi, strokovnjakinjami in strokovnjaki, dobrimi opazovalkami in opazovalci družbe, nakar še s tistimi ženskami in moškimi, ki jih je očetovo znamenje prizadelo, ker bi vendarle želela razumeti, kaj je njihova misel; potem sem šla prebirat medijske zapise o »diskriminatornih plakatih«, torej o pritožnikih, in mi ni bilo popolnoma nič več jasno (hočem reči, nezaslišano, znova...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!